Jelentkezés életjobbító coach képzésre
Veszelka Magdolna(9) és tanulói közösségének (igazgatóságának) jelentkezési oldala
Megrendelem
Kérlek, írd be az adataidat és a legördülő menüből válassz életjobbító csomagot:

Számlaszám az utaláshoz: MKB Bank 10300002-20394527-00003285 Hunor Trade Zrt.

Miután a Megrendelem! feliratú gombra kattintottál, kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben minden adatot megtalálsz. Ha bármi fennakadás lenne, kérlek, írj az info@tiltottgyumolcs.hu címre, hogy mielőbb segíthessünk.    Köszönöm előre is!

Kérdésed van? Tőlünk kérdezhetsz:
Veszelka Magdolna
Email: info@tiltottgyumolcs.hu
Telefon: +36703251326
(Skype: veszelkamagdolna előre egyeztetett időpontban)

Szedlacsik Mariann

Email: mariann@pph.hu
Skype: mariannpph
Telefon: +36704578201
Tanulói közösségünk további igazgatói és vezetői:
Villám Gyula(7), Vanek Ágnes(7), Jagodics Attila(6) és Auth Anett(6), Bodnár János(6) és Száraz M. Tünde(6)

Kukoricza Lajos(4), Horváth Jánosné Katy(4), Dr. Szaniszló Mariann(4), Horváth Zsuzsa(4),  Bíró Lászlóné Erika(4), Orbán Mária(3) , Nagy Istvánné Kata(3), Gyuris Nóra(3), Kolozsvári Julianna(3), Szőke József(3), Nógrádi Gyula(3), Csarmasz Dávid(3), Asztalos Rita(3), Hóbely Anikó(3), Pásztor Ágnes(3), Ivanics Zsuzsanna(3), Bozsik Anikó(3), Kaszab Gyula(2), Járomi Istvánné Maya(2), Kővári Adrienne(2), Kővári András(2), Kluibert Gertrud Mária(2),  Ménkű Ibolya(2), Gyökér Maja(2), Csuhainé Seres Erika(2), Szamotni László(2) és Angéla(2), Dálnoki Kovács Attiláné(2), Gurbácsné Molnár Mónika(2), Bölöni Mihályné Erzsó(2), Tóth Károlyné Ilona(2)

Iskolánk alapítója;
a teremtő üzeneteinek közvetítője:
Szedlacsik Miklós
Ember és életjobbító MESTER coach
médium
Iskolánk alapítója;
a Teremtő üzeneteinek közvetítője
Ember és életjobbító
Coach képzéseink előadója
Kik állnak Coach képzéseink mögött?
Iskolánk alapítója; társtulajdonosa; a teremtő üzeneteinek közvetítője
Szedlacsik Miklós
MESTER coach médium
COACH képzéseink előadója tanítónk
Miklós készítette elő, dolgozta ki, állította össze (több, mint 17 évig) azt az oktatóanyagot, amit most 36 hónap alatt ad át nekünk. 1.080 tanóra. Teljes, kerek, egész. A boldog emberi élethez MINDEN tudás és minden módszer benne van. Balesetek, betegségek elkerülhetők általa; Családi konfliktusok elkerülhetők, a meglévők megoldhatók. Pénzügyi problémák megoldhatók; elegendő pénz teremtése megtanulható. Miklós tartja minden kedden és csütörtökön 18 órától 21-22-23 óráig a képzéseket és havonta 1 vasárnap. Ő szerkeszti a videófelvételeket. Ő tölti fel weboldalaink zárt felületére. Ő készíti el és tölti fel a hangfelvételeket is és a jegyzeteket is.
Itt éred el Őt:
Élő képzéseken személyesen Budapesten kedden és csütörtökön az előadások után; +havonta 1 vasárnap szeminárium végén
Mester coach tanuló; Aranykori tanulói közösségépítő
Veszelka Magdolna
SZERetetkori MESTER coach tréner
Itt engem látsz
Én készítem ezt a weboldalt és írom a hírleveleket, szerkesztem a videókat, hogy időt spóroljak Neked. A jelentkezésed hozzám érkezik be; segítem Miklós és Mariann munkáját is és a tanulóknak is segítek. Az ÚJ tanulóknak segítek eligazodni a weboldalon, a tananyagokban. A többieknek a tanultak alkalmazásában is és a közösségünk építésében =a passzív jövedelem felépítésében is. Elsősorban online eszközökkel. Egész iskolánkban a mi tanulói közösségünk épül a leggyorsabban. A vezetésemmel.
Itt érsz el: Email: info@tiltottgyumolcs.hu
Skype: veszelkamagdolna (csak előre egyeztetett időpontban)
Telefon: +36703251326
Szedlacsik Mariann
Iskolánk társtulajdonosa
Miklós felesége
Mariann állítja be a jogosultságokat COACH képzéseink zárt felületéhez A számlázást, az okleveleket, az adminisztrációt és minden háttér-munkát Ő végez. Csilingelő hangja minden telefonálót megmosolyogtat; segítőkészsége, kedvessége pedig minden gondot megold.
Itt éred el Őt:
Email: mariann@pph.hu
Skype: mariannpph
Telefon: +36704578201
Dicsőségfal
Közösségünk legszebb sikerei
2 éve vezetem Aranykori tanulói közösségünket
A fenti videólistában láthatod néhány elismerésemet, amire büszke vagyok +közösségünk legkiemelkedőbb vezetőit. Nagyrabecsülöm Őket és a teljesítményüket.  Barátaimnak tartom Őket. Örülök, hogy kiváló EMBEReket ismertem meg Bennük. Boldogságot okoz, hogy együtt munkálkodunk az Aranykor felépítésén.
Rajtuk kívül több száz tanulótársunk van, akik szintén remek emberek. Nagyra értékelem mindannyiukat. Legnagyobb ajándék számomra, hogy tanítónk, Szedlacsik Miklós összeállította azt a szenzációs oktatóanyagot, amit immár 2 éve tanulok Tőle.     …és még évtizedekig fogok. Nem azért, mert nem értem meg 3-4-szeri ismétlés után, hanem azért, mert mindig aktuális információkat hoz közvetlenül a JÓ istentől. “Online” kapcsolatban van a Teremtőjével; aki mindig naprakész tanításokat, teendőket küld nekünk Miklós által. Ha ez a közvetlen égi kapcsolata nem lenne, akkor is csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni Róla, a munkájáról, a tanításairól. …de nem szeretem a pátoszos hangvételt, ezért csak annyit mondok, hogy emberfeletti munkával és kitartással állította össze azt a tudásanyagot, amit minden áldott kedden és csütörtökön csöpögtet a fejünkbe. Tántoríthatatlanul. Miközben tanulunk és haladunk az Aranykor =a SZERetetkor felé, közben mindegyik problémánkat megoldjuk. Pénzügyi, családi, EGÉSZségi problémát is. ÚJ problémáink nem lesznek, mivel megtanuljuk megelőzni azokat. …és ahogyan haladunk a tanulással, egyre békésebbek a családi kapcsolataink, egyre kevesebb a feszültség, egyre kevesebb a konfliktus. Családunkban egyre több Aranykori pillanatot élünk meg, ami egyre békésebbé, boldogabbá tesz minket…
Küldetésem: segíteni az embereknek, hogy KÉPessé váljanak EGÉSZséges életet élni boldogságban +bőségben +SZERetetben
Ember és életjobbító Coach képzés; Szedlacsik Miklós mester coach médium tanítása a teremtő üzeneteinek közvetítése alapján
Veszelka Magdolna SZERetetkori mester coach tréner ajánlásai
Self Progress Ltd – 20-22 Wenlock Road – London N1 7GU – ENGLAND