· Tiltott gyümölcs ♥ ·

BOLDOG párkapcsolat teremtő kristályszett kezdő, újrakezdő és olyan párok számára, akik valóban boldogok akarnak lenni; meg szeretnék ismerni saját MAGuk működését, párjuk működését és tudatosan akarnak tenni egymás tartós boldogságáért!

Hogyan leszel BOLDOG a

BOLDOG párkapcsolat teremtő kristályszett használatával?

Érdekel a válasz? Olvass tovább!

.

Te is gondolkoztál már azon, hogyan lehetnél valóban BOLDOG a házasságodban? Hogyan éreznéd magad szeretve?

Biztonságot, feltétlen bizalmat akarsz pároddal?

Meg akarod tapasztalni, hogy valóban fontos vagy a párodnak, annyi ölelést kapj, amennyire szükséged van?

Elismerések, tartalmas beszélgetések színesítsék hétköznapjaidat akkor is, ha éppen rengeteg a teendőd, vagy iszonyúan fáradt vagy?

Rég azt kívánod, hogy a veszekedéseket felváltsa a figyelem, a megértés, a kedvesség, a nevetés?

.

Rád is igaz ebből akár csak egy is?

… eleged van a bántásokból, de nem tudod hogyan kerüld el

… nem akarsz több veszekedést, tudni akarod, mit tehetnél ellene

… beszélgetni akarsz pároddal normálisan

… menthetetlennek tűnik a házasságod, pedig TE boldog akarsz lenni

… párod ölelésére vágysz minden nap, és kedves szavaira

… szeretnéd, ha jobban figyelne Rád

… szerenéd, ha több szívességet tenne meg Neked

… jó lenne, ha gyakrabban megdicsérne

… szívesen vennéd, ha elmennétek együtt vacsorázni

… örülnél, ha meglepne és megszerveziné kedvenc programodat

…varázsosságra vágysz, mint az elején

.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

.

Van megoldás!

.

Létezik segítség

A jó hírem számodra, hogy létezik könnyen alkalmazható eszköz, ami növeli boldogság érzésedet és párod is boldogabb lesz általa.

Egy eszköz, ami számodra is elérhető.

És még csak olyat sem kell csinálnod érte, amitől nem érzed jól magad.

Nem kell elnyomnod saját érzéseidet, nem kell háttérbe szorítanod magad, nem kell hazudnod.

Van egy SPIRITuális eszköz, amihez nem kell hit és nulla előképzettséggel is működik.

… egyre boldogabbá tudod tenni párodat is és TE is egyre boldogabb leszel, amit igenis, mindketten megérdemeltek.

A kérdés már csak az, hogy hogyan…

.

Így segítek neked

Összeállítottam egy kristályszettet, melyet beprogramoztam, eddigi sikerek, a tapasztalataim és égi instrukciók alapján.

BOLDOG párkapcsolat teremtő kristályszett nevet viseli.

A Kristályok, a programok, a Kristály Intelligenciák, a Boldogság Angyal, a Megértés Angyal, a Karmaoldó Angyal, az Őrangyalod, Párod Őrangyala és még más Angyalok segítenek abban, hogy hogyan építs fel akár a nulla, vagy negatív BOLDOGSÁG-szintről egy valóban BOLDOG párkapcsolatot.

Ez nem rizsa, nem hókuszpókusz, nem átverés.

Azt a kristályszettet ajánlom Neked, ami valóban működik, amit én és családom is használunk a saját boldogságunk építésére.

A célom az, hogy megtanítsalak, hogyan legyél BOLDOG és hogyan tedd párodat is BOLDOGGÁ.

Célom, hogy megmutassam Neked, milyen lépésekkel érheted el, hogy valódi BOLDOG párkapcsolatban élj, amit egyszer megtanulsz, utána folyamatosan használod és BOLDOG leszel.

Ez az eszköz és a hozzá tartozó módszer akár az elveszített boldogság szintjéről is elkezdhető, és a legjobb módja, hogy megismerd önmagad, a párodat és tényleg boldogok legyetek.

.

Mennyire lehet ezzel növelni
a boldogság-szintet?

Az elmúlt tíz évben több tucat párkapcsolatot sikerült megmentenem a válástól és azóta megértésban, BOLDOGSÁGBAN élnek.

Minden pár használt kristályokat is, személyre szóló programmal.

Ezekkel a programokkal és ezekkel az Angyalokkal, melyek már bizonyítottak, készítettem ezt a BOLDOG párkapcsolat teremtő kristályszettet.

.

FONTOS!

Ennek a kristályszettnek nem az a célja, hogy helyetted teremtsen boldogságot. Persze segít a boldogság elérésében, nem is kicsit, de SEGÍT és NEM MEGOLDJA HELYETTED.

Ezzel elsősorban úgy SZERetnék segíteni Neked, amit másképp nem, vagy csak nagyon hosszú idő alatt +nagyon sok munkával tudnál elérni.

A Kristályok és Angyalok egy magasabb nézőpontból, nagyobb hatáskörrel tudnak segíteni a boldogtalanságot okozó családi és egyéni karmák megszüntetésében.

Ahhoz SZERetnék hozzájárulni, hogy egy valóban BOLDOG párkapcsolatot teremts MAGadnak és párodnak;

gyermekeid és unokáid számára pedig a családi karmától tiszta lehetőséget teremts, hogy Ők is BOLDOGOK lehessenek!

Hogy végre megtapasztald, milyen az, amikor semmi sem gátolja az önfeledt boldogságot az egész családban!

A boldogság sok tényezőn múlik, leginkább a szándékon. Én nem tudok számodra boldog életet garantálni. Lehetsz boldogabb, mint én, kevésbé boldog, vagy semennyire.

A Kristályszetteket viszont életed végéig használhatod, a szett mellé kapott egyszerű praktikákat, rituálékat is. Ezeket megtaníthatod családodban és Ők is kérhetnek égi hozzájárulást valódi boldogságukhoz.

Újabb és újabb boldog éveket teremthetsz magadnak, amivel a családod elé jó példát állítasz és még a segítséged is elfogadják, hogy boldogabbak legyenek.

.

Hogyan segít Neked a BOLDOG párkapcsolat teremtő kristályszett?

A Boldog párkapcsolat teremtő kristályszett két különálló kristályszettből áll,
különböző programokkal, más-más Angyalokkal.

A BOLDOG párkapcsolat teremtő kristályszett programjai, Kristály Intelligenciák, a Boldogság Angyal, a Megértés Angyal, a Karmaoldó Angyal, a Kegyelem Angyala, az Őrangyalod, Párod Őrangyala és még más Angyalok segítenek abban, hogy felépíts akár a nulla, vagy negatív BOLDOGSÁG-szintről egy valóban BOLDOG párkapcsolatot.

Az alapoktól indulunk, és már az első szett használatával is képes leszel akár a nulláról indulva, valódi boldog párkapcsolatot teremteni.

A második szettben pedig további praktikákat, fogásokat mutatok meg neked. Az első szett külön, vagy az 1-2. szett egyben rendelhető. A 2. szett külön nem kapható, mivel az elsőre épül a programja.

Az 1. szett leírása

 • Kristályok programjai:
  A kristályok programját úgy készítem el személy szerint Neked, hogy tisztítson és feltöltsön Téged. Tisztítson meg minden karmikus párkapcsolati blokktól, minden tudatalatti boldogtalanság programtól. Töltsön fel SZERetet energiával, hogy SZEResd eléggé önmagad és pároddal is SZERetettel beszélgess. A kristályok motiválnak Téged arra, hogy minden nap tegyél valamit a saját boldogságodért is és párod boldogságáért is.
 • Boldogság Angyal
  Személyesen a TE boldog párkapcsolatod megteremtésére kérem meg a Boldogság Angyalt egy rituálé keretein belül. (Illetve annak a személynek a boldogságára, akinek kéred a kristályszettet.) Ha eddig úgy érezted, hogy minden ellened dolgozik a boldogság témában, akkor végre megtapasztalod a segítséget. Ha eddig nem voltál boldog, akkor látni fogod, hogy mit is jelent pontosan, ha egy égi segítő munkálkodik azon, hogy TE is el tudd érni a boldogságot.
 • Karmaoldó Angyal
  Lépésről lépésre bontja le karmáidat, melyek a boldogságod útjában állnak. Úgy működik a karmaoldás, hogy a családi karmát is és az egyéni karmát is oldja. Folyamatosan, amíg meg nem szűnik. Az oldás egy folyamat. Mintha egy hagyma rétegeit bontogatná egyesével. Azért, hogy a boldogtalanság karmikus blokkjai mind feloldódjanak.
 • Kegyelem Angyala
  A Kegyelem Angyalának hatalmában áll, hogy megkegyelmezzen. Neked is! Ha a karma Angyalával együtt hívod és egy konkrét karmát szeretnél megszüntetni, anélkül, hogy megkínlódnál a feloldással, akkor Tőle tudsz kegyelmet kérni erre. Ezt a rituálét én elvégzem és kérem számodra a kegyelmet, plusz megkapod ajándékba a pontos leírását. El fogom küldeni Neked e-mailben a rituálé letöltő linkjét. Ha időnként (havonta pl.) Te is elvégzed, azzal felgyorsíthatod a karmák megszüntetését. PLUSZ ha valaki megkér Téged a családból, hogy segíts Neki, akkor az Ő számára is kérhetsz kegyelmet.

A 2. szett leírása

 • Kristályok programjai:
  Testi, lelki, szellemi kapcsolatotok javítására programozom ezeket a kristályokat. Meghittség, intimitás, megértő beszélgetések, a SZERetet megfelelő, kölcsönös kifejezése is benne lesz ebben a szettben. PLUSZ égi sugallatok alapján amit még szükségesnek tartok a TE számodra személy szerint.
 • Megértés Angyala:
  Megismered saját magadat és a párodat. A megértés Angyala segíti azt, hogy megértsd saját viselkedésedet, reakcióidat és a párodét is. Rájössz, hogy mik azok a veszekedés-kirobbantó indítógombok, melyek megoldandó karmikus feladatok. Ha ezekből csak 1-et, 2-t megértesz, máris csökken a karmikus teher, ami most a válladat nyomja. Boldogságszinted érezhetően nagyot ugrik fölfelé.
 • Szexcsakra Angyala:
  A szexcsakra ideális működése nagyban segíti a boldogságodat.
 • Torokcsakra Angyala:
  A torokcsakra helyes működése, a beszéd és hallgatás bölcs használata radikális mértékben emeli a boldogságszintedet! Az értő, figyelmes hallgatás és a kedves, elismerő szavak ugyanolyan fontosak a boldogsághoz.
 • Pénzteremtés Angyala:
  Hogy kerül ide a pénz angyal? A Pénz, a szexualitás, a párkapcsolat, a boldogság szorosan összefonódtak. Elválaszthatatlanok. Ezért fontos, hogy a pénzről való gondolataid harmonikusak legyenek és elegendő pénzt birtokolj mindig. Mert ha haragban lennél a pénzzel, vagy nélkülöznél, aggódnál a pénz miatt, az megnehezítené a boldog párkapcsolatodat. Ezt pedig nem akarod.
 • Őrangyalod:
  Az Őrangyalod abban tud leginkább segíteni, hogy összehangolja a boldogságodon dolgozó lényeket, energiákat. Ő a BOLDOG párkapcsolatod főszerkesztője! Cél itt is a boldogság. Amire még árgus szemekkel figyel, hogy a TE szabad akaratod megmaradjon!
 • Párod Őrangyala:
  Párod Őrangyalától 2 dolgot kérek. 1. Vigyázzon párod szabad akaratára. 2. Segítsen kettőtök kommunikációjában, hogy az SZERetetteli, megértő, udvarias, kedves, tiszteletteli, elismerő, felemelő legyen – még a viták, nézeteltérések, konfliktusok idején is. Amennyire csak lehet.

Mire számíthatsz?

Mint minden általam programozott kristályszett, amikor személyre szólóan készítem a szettet és az Angyali kéréseket, egy bizonyos átmeneti idő után kezd el majd egyáltalán eredményeket hozni a párkapcsolatodban.

Persze garancia nincs, hiszen nagy mértékben függnek az eredmények attól, hogy mennyire érted meg, mennyire alkalmazod a mantrákat, rituálét, gondolkodásmód váltást, amit tanulsz a szett mellé kapott anyagokból, és milyen kommunikációt építesz fel pároddal.

De az általános tapasztalat az, hogy pár nap, 1-2 hét után is lehet akár már boldogságszint emelkedést tapasztalni, de kb. 3 hónap kell ahhoz, hogy megtapasztald a Téged megillető boldogság első óráit. Történt már olyan is, hogy másnap óriási fordulatot vett a kapcsolat. A veszekedésből, egymás bántásából átfordult közös munkává, a boldogság újra teremtésévé.

FIGYELEM!

Az általam bemutatott kristályprogramok és Angyali rituálék a tapasztalataim alapján készültek – tehát semmilyen guru furfangjai, vagy egyéb elméleti trükk nincs sem a kristályprogramokban, sem a rituálékban.

Az általam eddig elért eredmények semmilyen módon nem jelentenek garanciát arra, hogy te mennyi idő után leszel BOLDOG, vagy hogy leszel-e egyáltalán.

Az eredmény, a boldogság elérése azon múlik, hogy mennyire érted meg és mennyire alkalmazod, amit az ajándék mantrákból, rituálékból tanulsz, egyáltalán alkalmazod-e. Attól, hogy megszerzel egy kristályszettet, még nem leszel boldog.

Ha alkalmazod a leírásokban tanultakat, csak akkor várhatsz bármilyen eredményt! Ráadásul arra fel kell készülnöd, hogy az elején rengeteg munkát kell beletenni. Akkor is, ha még nem látszik az eredmény.

A boldog párkapcsolatra különösen igaz az, hogy idő kell ahhoz, hogy beérjen.

.

Kinek való ez a kristályszett?

Ha magadra ismersz, akkor ott a helye ennek a kristályszettnek zsebedben. Nem fogod megbánni, hatalmas boldogságbombával, konkrét ötletekkel, tippekkel fogsz gazdagodni!

 • Szeretnéd, ha valaki végre megmutatná azt a módszert, amivel valódi BOLDOG párkapcsolatot tudsz építeni – de hajlandó is vagy ezért dolgozni.
 • Szeretnél és hajlandó vagy tenni azért, hogy boldog(abb) legyen a párkapcsolatod
 • Hajlandó vagy új dolgokat kipróbálni, amivel mások sikereket értek el
 • El tudod fogadni, hogy ezzel a módszerrel nem mindig azonnali az eredmény.
 • Készen állsz a boldogságodért éveken keresztül dolgozni
 • El tudod fogadni, hogy legalább napi 5-15 percet gondolkodnod kell a boldogságról, legalább egy éven keresztül

.

Kinek nem való ez a kristályszett?

Kérlek, ha az alábbi pontok közül akár egy is igaz rád, akkor
ne rendeld meg a kristályokat, mert nem fog megoldást adni a problémádra!

 • Nem igazán tudod, hogy mit akarsz.
 • A Kristályszett és az Angyali segítség neked azt jelenti, hogy semmit nem kell tenned, csak jön a boldogság.
 • Soha nincs időd a párodra.
 • Reménytelenül és azonnal meg akarod változtatni a párodat.
 • Gyorsan és nagyon boldog akarsz lenni.
 • Te mindig jobban tudod, hogyan működnek a dolgok, mint mások, ezért nem is igazán bízol abban, hogy tud bárki is segíteni Neked.
 • Aki minden felelősséget a Kristályokra és az Angyalokra hárít
 • Aki azt gondolja, hogy a kristályszett mindent megold helyette, neki már nincs semmi dolga, csak jön a boldogság
 • Aki mindenért a párját hibáztatja
 • Aki nem akar semmin változtatni
 • Aki szerint csak a párjának kell változni
 • Aki azt gondolja, hogy ő tökéletes és mindent jól csinál

.

Jöjjön az ára

Ez szokott általában a legrosszabb rész lenni. Nem igaz?
OKÉ, fontos, és szükséges a kristályszett, de ki is kell azt fizetni.

Megsúgom, ezt most szeretni fogod!

Bár ez a BOLDOG párkapcsolat teremtő kristályszett ténylegesen segít BOLDOG párkapcsolatot építeni, mintha minden nap egy boldogság pillangó duruzsolná a füledbe, hogy mire figyelj, mit vegyél észre. Öleld meg, mit dicsérj meg, hogyan légy figyelmes és kedves a pároddal.

Plusz azt is, hogy melyik probléma a családi karma, ezért vedd észre magadon, magadban.

Ez nem a TE hibád. …de RÁD is hat és
a TE párkapcsolatodat rombolná – ha nem oldanád fel.

Egy párkapcsolati tanácsadásért óránként 5.000 – 45.000 Ft-ot  kérnek el. Ahhoz, hogy hasznodra legyen, 5 órára minimum szükséged van, de lehet, hogy 2-3 évig havi 8-10 órára. Számold ki, szorozd össze.
(Ha csak 3 hónapot számolsz, heti 2 órában, akkor is 130.000 Ft – 1.170.000 Ft a tanácsadás díja.)

A BOLDOG párkapcsolat teremtő kristályszett nemcsak összesen 5 órát, vagy havi 8-10 órán át segít Téged, hanem életed végéig, évi 365 napon át, havi 30-31 napig, napi 24 órában!

….és nem emberi, hanem égi, Angyali segítséget adnak Neked. Olyan mértékben tudják emelni boldogságszintedet és olyan módon, amire ember nem képes!

Ha kiváló párkapcsolati tanácsadóhoz jársz, akkor is javaslom ezt a szettet, mert akkor még gyorsabban lépkedsz fölfelé a boldogság lépcsőin. További segítségként a családi karmáidat is oldják a kristályok és Angyalok, amit egy párkapcsolati tanácsadó ember nem tud megadni.

.

A BOLDOG párkapcsolat teremtő kristályszettért elkérhetnék akár több százezer forintot is.

De nem teszem!

Nem kérek érte 300.000 Ft-ot, de még csak 150.000 vagy 70.000 Ft-ot sem.

Ezt a kristályszett párt kifejezetten úgy áraztuk be, hogy bárki számára elérhető legyen!

 • Az első szett ára 25.000 Ft, az 1-2. szett egyben 50.000 Ft.
 • DE most, amíg ezt a kiírást itt látod, addig szuper akcióban elviheted az első szettet 12.500 Ft-ért, az 1-2. szettet egyben 25.000 Ft-ért.

Az első és második szett programja egymásra épül, ezért
nincs lehetőség csak a második szettet magában megvásárolni.
Megvásárolhatod az első szettet külön, vagy az első és második szettet egyben.

.

Van-e plusz költség

A kristályszetteket úgy készítettem, hogy nem lesz szükséged további
fizetős eszközök, tanfolyamok, rituálék, gyakorlatok, kristályok, mantrák, … stb. megvásárlására
!

Minden használati leírás, mantra, rituálé, megerősítés, kristályprogram, amit a kristályszettek használatához ajánlok, ingyenesen elérhető, illetve ajándékba megkapod a rendelésed mellé!

Természetesen egy kis időre és egy kis figyelemre szükséged lesz a boldogságodhoz. Ez naponta 5-15 perc befektetés a gondolkodásba, plusz még 15-30 perc saját magadra és a párodra. Minimum. Adok hozzá konkrét javaslatokat a használati leírásban.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, hiszen ismersz. Olvastad a hírleveleimet, vagy végezted már tanfolyamomat, tudod hogy csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is párkapcsolatban élek, nekem is van családom és számomra is fontos a családom boldogsága. Mint ahogyan Neked a Tiéd.

.

Hogyan szerezheted meg ezt a kristályszettet?

 • Töltsd ki az űrlapot itt lejjebb görgetve!
 • Kapsz egy visszaigazoló e-mailt. Ha Magyarországra kéred a postázást, nincs plusz költséged. Ha más országba, akkor plusz 2.000 Ft a postázás.
 • Utald át az összeget az e-mailben megadott bankszámlaszámra.
 • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkezdjük rendelésed feldolgozását. Elkészítem a szetteket azoknak a személyeknek, akiknek kéred, elvégzem az Angyal rituálékat. Amikor ezzel elkészülök, csomagolom és postázzuk Neked ajánlott levélként.
 • Az ajándékokat, azaz a mantrákat, rituálékat, megerősítéseket, szokás javaslatokat e-mailben fogom küldeni a használati leírással együtt.
 • A kristályokat jelenleg szuper akcióban kérheted. A programozás és a rituálék 1-2 munkanapig fognak tartani. Ezt követően postázzuk és küldöm a használati leírást is e-mailben. Várhatóan utalásod beérkezése utáni 2., vagy 3. napon fogjuk tudni postára adni.
 • Ezután pedig bárhol, bármikor magaddal hordhatod a kristályszetteket, az ajándék rituálékat és mantrákat bármennyiszer megnézheted, kinyomtathatod, ezt a tudást senki nem veheti el Tőled!

Szóval mire vársz? Vidd el most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!

Megrendelem a kristályszettet!

.

Számlaszám a banki utaláshoz:

Unicredit bank – 10918001-00000039-93150002
SELF PROGRESS LTD. – Veszelka Magdolna

Adataid bizalmasan kezeljük és nem bocsátjuk azokat harmadik fél rendelkezésére!

Fontos:

Ha mostantól 2 percen belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt,
akkor kérlek, frissítsd az e-mail fiókodat.

Ha így sem érkezik meg,
akkor nézd meg a SPAM (levél szemét) mappádat, hátha oda került.

Ha ott nincs, akkor írj az info@tiltottgyumolcs.hu e-mail címre,
mert nem érkezett meg hozzánk a megrendelésed.

Írj nekünk bátran, szívesen segítünk, ha elakadtál.

SZERetet Angyala és a SZERetetkor, Angyalok hívásának veszélyei és a veszély elkerülése, Tiltott gyümölcs

Ne halogasd tovább párkapcsolati gondjaid megoldását, mert csak egyre nehezebb lesz!
Legyél az első BOLDOGSÁG kristályszett birtokosok között és
most 25.000 Ft helyett 12.500 Ft-os; az 50.000 Ft helyett pedig 25.000 Ft-os
szuper akciós áron vidd el!