Azonnal alkalmazható SZERetetszint növelő tippek * Veszelka Magdolnától

Elgondolkodtató [FILM] az időről, az idő és a fizikai valóság átalakításáról, a múlt kijavításáról: Forráskód

Forráskód 93 perces [FILM]
Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan főszereplésével

Több helyen szörnyű film, de nem ez a lényeg! A lényeg az, hogy

  • gondolkodásra serkentő,
  • tudattágító,
  • elgondolkodtató

film arról, hogy mire képes a lélek.

A filmben ugyan nem így nevezik, de a Te lelked is képes időben visszamenni egy eseményhez és kijavítani a korábban elkövetett hibákat. Ma még nem közismert ez a technológia, (mármint a műszaki technológia) de a karmaoldó módszerekkel bizonyára Te is számtalan fájdalmas eseményt javítottál már át békéssé, megértővé, SZERetettelivé. Ezt Angyalok segítségével legegyszerűbb megtenni.

Ha Neked is van olyan tapasztalatod, hogy egy-egy karma megszüntető Angyalkommunikáció után olyan javulás történt EGÉSZségi állapotban, emberi kapcsolatokban, mintha átírtál volna valami fájdalmas eseményt a múltban, akkor végülis TE IS átalakítottad a múltat.

Épp ezért azt javaslom, hogy ne filmkritikus szemmel nézd a filmet. Ne is a teljes igazságot keresd benne. Sokkal többet nyersz belőle, ha úgy nézed, =azt figyeled, hogy milyen ÚJ kérdést, milyen ÚJ gondolatot kapcsol be Benned. …és ha azokat továbbgondolod, ha azokat a kérdéseket felteszed, akkor olyan válaszokat fogsz kapni, melyek túlmutatnak e film keretein. Légy bátor, légy kreatív, engedd szabadon a gondolataidat.

Ennek a filmnek a készítői is (mint számos más film esetében) tudatosan bújtatják be a TE tudatodba is  azt a tudást,

  • ami a jövőbe mutat,
  • ami kiszakítja az embereket a földhözragadt gondolkodásukból.

Ha tanítás néven csomagolnák be ezeket az információkat, akkor az emberek túlnyomó többsége összeroskadna, összezavarodna, félelembe menekülne.

Ha filmként, scifiként csomagolják, akkor nyitottan, kíváncsian, érdeklődve fogadják be a szokatlan információkat. …de ami a lényeg: befogadják. Bebújik a tudatukba. A tudatos tudatuk egyik bugyrocskájába…

…és elgondolkozhatsz azon, hogy amit látsz a filmben, abból mi igaz, mi nem? Mi az, ami a fejlődésedet szolgálja – és mi az, ami lerombol?


A film kiválóan mutatja be az emberi túlkapásokat is és azt is, hogy egy JÓ ember, ha gondolkozik és saját magára hallgat, akkor emberek ezreit képes megmenteni.

Tartalom:

Bombamerényletet követnek el. Egy vonaton robban a bomba, miközben egy másik halad el mellette. A titkosszolgálat egyik embere, Colter Stevens százados, aki Sean Fentress álnéven ott volt a vonaton. A küldetés annyira titkos, hogy még a százados előtt sem nyilvánvaló a küldetés. Lépésenként deríti ki saját maga számára – és számunkra nézők számára is, hogy mi a valódi titok.

…és hogy miért titok. Feladata, hogy azonosítsa a merénylőt, hogy az újabb merényletét meg tudják hiúsítani. A Forráskód nevű szupertitkos program segítségével Stevens-Fentresst újra és újra visszaküldik a szerelvényre, hogy megtalálja a merénylőt. Minden alkalommal újabb és újabb bizonyítékra bukkan. Minél többet tud meg a merénylőről Stevens, annál biztosabb abban, hogy meg tudná akadályozni a robbanást és ezzel több ezer ember életét mentheti meg…

ÚJ gondolatokat, ÚJ kérdéseket fog adni Neked a FILM! Jó szórakozást, jó felismeréseket, komfortzónád falait áttörő kérdéseket kívánok hozzá!
.

.

Többszöri megnézés több felismerést ad! Több kérdést is természetesen, de ez a záloga, hogy megkapd a válaszokat. MERT az égiek nagyon furfangosak.

(Bölcsek és tapasztaltak, a mi nézőpontunkból tűnik furfangnak – ezért maradjunk ennél az elnevezésnél.)

Azért mondom ezt, mert tapasztaljuk, hogy amíg nem fogalmazunk meg egy kérdést, addig nem küldenek információt, tudást. EZÉRT a fejlődésünk mértéke és sebessége attól függ, hogy milyen gyorsan teszünk felújabb és újabb kérdéseket…

*  *  *  *  * 

Még 2 szempont a filmhez:

1. szempont)

Ha még nem tudsz a jövőbe, vagy múltba utazni úgy, ahogyan gondolod, akkor erre mutatok egy remek tanfolyamot, saját fejlesztésem, melynek az 5. gyakorlata után a jövődet is sokkal hatékonyabban tudod alakítani, mint korábban! Konkrét, működő módszereid, gyakorlataid lehetnek az eléd kerülő helyzetek megoldására. A rossz hatásokat le tudd magadról söpörni, a JÓ hatásokat meg tudd teremteni. Előre. Nagy biztonsággal.

2. szempont)

Ahhoz, hogy tényleg a saját utadat járhasd, nuladik lépésként arra van szükség, hogy a nem kívánt befolyásoktól függetleníteni tudd MAGadat. Bármennyire meglepő, leginkább a csakráidba, aurádra telepedett szennyeződés az, ami legnagyobb erővel tud eltéríteni az utadtól. Ezek az élet természetes velejárói, plusz rosszindulatú energiák, plusz más lények is lehetnek. Nem feltétlenül rosszindulatból mocskolják be csakráidat, aurádat. Többségében egyszerű tápláléknak használják az aurádban, csakráidban megjelenő életenergiát. MERT saját MAGuk nem tudják előállítani ÉS egyszerűbb a Tiédet elrabolni, mint más forrásból tisztességesen beszerezni.

Ennek kizárására, a csakráid, aurád tisztítására állítottam össze egy egyszerűen használható oktatóanyagot, amiben 10 féle mód közül választhatod ki, hogy melyik a kedvenced. DE mind a 10-et is használhatod. A lényeg: ezek bármelyikével le tudod tisztítani csakráiból, aurádból a betolakodókat.

Kattints ide légy szi és olvass erről az oktatóanyagról, amit most rendkívüli kedvezménnyel tudsz megszerezni.

Ha pedig ez már szokásoddá vált, akkor erről az 5. dimenzióba segítő MINI tanfolyamról olvass, kérlek, és ha úgy érzed, ez segítségedre lenne, akkor kérd most. Minél előbb elkezded használni, annál előbb érzed a hihetetlenül felemelő, mámorító hatásait!

NE HIDD EL, PRÓBÁLD KI!

*

Forráskód - amerikai sci-fi akció-thrillerfilm - Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright - Tiltott gyümölcs
Forráskód + amerikai sci-fi akció-thrillerfilm + Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright + Tiltott gyümölcs

.

A film: Forráskód (Source Code) 2011-ben bemutatott amerikai sci-fi akció-thriller film. Rendezte: Duncan Jones, Írta: Ben Ripley. Főszereplők: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright

Ha azt gondolod, másoknak is hasznos ez a tudás, oszd meg légy szi!

Köszönöm! 🙂

*

Elgondolkodós, emelkedős,
hasznos, szórakoztató időtöltést kívánok a filmhez!

*

Ha pedig többször megnézted ezt a filmet, akkor azt is kigondolhatod általa, hogy TE irányíthatod az életedet! Erre konkrét karmaoldó gyakorlatokat találsz a 2. papírkönyvemben. Azért szükséges a karmaoldás, hogy megszabadulj azoktól a korlátaidtól, melyek visszarángatnak az alacsony rezgésszintű gondolatok közé, ahol az önbizalmad az önMAGadba vetett hited a béka alá zuhant.

A béka fölé kerüléshez nagy segítséget nyújt a Karma és Reinkarnáció könyvemben található
2 egyszerű, érthető, működő gyakorlat. Ide kattintva olvashatsz idézeteket belőle.

(Kattints nyugodtan, új oldalon nyílik. Ha bezárod, ide jutsz vissza.)

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelés

Hogyan tudsz a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba jutni?

Tudatosságszint fejlesztéssel =rezgésszint emeléssel =SZERetetszint növeléssel. ÚJ nézőpontok kifejlesztésével. A küszködős, ellentétek között ingázó, feszült működést szükséges felemelni egy belső békéből működő, SZERetetteli, tudatos működésre.

Miért szükséges ez? => Akkor szükséges, ha a mostani félelemmel telt, aggódós, stresszes, egymásnak feszülő, ellentétekkel teli világból fel akarsz emelkedni egy békés, SZERetetteli, örömteli, szabad, BOLDOG világba. Ezt hívjuk 5. dimenziónak, és/vagy Aranykornak és/vagy SZEREtetkornak.

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelés

Fogadd el, hogy IGAZÁN SZÉP, JÓ, BOLDOG, SZABAD jövőd lesz! Minden gondolatoddal! Engedd meg MAGadnak és teremtsd meg! Teremtsük meg együtt! MERT nem fog sült galambként a szánkba repülni. Sajnos. …de ha közösen munkálkodunk ezen, akkor meg tudjuk valósítani!

NE HIDD EL, PRÓBÁLD KI!

Amit még fontos tudnod: Minél többen teremtünk SZERetetteli, magasabb dimenziós világot MAGunkban, annál könnyebben érjük azt el ezt EMBERISÉG szinten is.
A közösség ereje összeadódik, megsokszorozódik, de az is igaz, hogy mindenki csak saját MAGa tud felfelé lépkedni a saját dimenzió-lépcsőin.

Békés, kiegyensúlyozott, jóllakott, örömteli, szabad, tudatos, de SZERelmes és boldog sem lehet helyetted más, épp így a TE dimenzióváltásodat sem tudja megtenni helyetted senki! Se ember, se Isten, se UFÓK, se Jézus, se Angyalok, se más Intelligenciák!

Ez a TE saját BELSŐ MUNKÁD. Ezt a belső munkát kívánom egyszerűvé, érthetővé tenni és a leginkább időkímélővé.

…bár ha egyszer beleérzel a gyakorlatok valódi hatásába, akkor az egyik legfelemelőbb időtöltéseddé válik! Könnyű, felemelő, megnyugtató, SZERetetteli, szabad, bizsergető élmény!

Valódi, lélekemelő, gyönyörű szellemi élvezet! NE HIDD EL, PRÓBÁLD KI!

ÍGY tudunk együtt érdemi változást létrehozni bolygónkon a BOLDOG, SZERetetteli, szabad, egyre tudatosabb, fejlődő, testi és szellemi mámorba vezető élet felé! A magasabb rezgésszintű bolygó és 5. dimenziós emberiség felé!

KÖSZÖNÖM NEKED!!!

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelés

Hogyan készülhetsz a legegyszerűbb, természetes módon a magasabb rezgésszintű élettérbe?

Pl. így:

Gondolj többet vágyaidra, kevesebbet a haragodra.

Ábrándozz többet boldogságodról, nézz kevesebb lehúzó hírt.

Ismerd el, dicsérd meg MAGad minél gyakrabban, büntesd kevesebbet MAGad.

Másokban azt keresd, amit SZERetsz, tisztelsz bennük, hagyd figyelmen kívül a hibáikat.

Ha csupán ennyit teszel, máris emelkedik rezgésszinted =máris haladsz az 5. dimenzió felé. Könnyebben tudsz alkalmazkodni a leendő új légkörhöz.

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelésHa komolyabb felkészülésbe vágnál bele, akkor ezt a sorrendet ajánlom:

EZOterikus BIBLIA – 1. könyv

Karma és Reinkarnáció könyv

Valódi, 7 napos Rezgésszintemelő MINI tanfolyam e-mailben

Misztikus – Mágikus Rezgésszintemelő tanfolyam

Van még a Csakraterápia tanfolyam, amit mindegyik szinthez ajánlok.

Gondolj arra, amire vágysz!  gondolatok, pozitív gondolatok

További részleteket hírleveleimben találsz.

Te még nem kapod?
Kérd itt INGYENESEN  SZERetetszint növelő hírleveleimet
Isteni 5. dimenziós rezgésszintedért, boldog, békés életedért:
A SZERetet tanítása- Rezgésszintemelés az 5. dimenzió felé! - tiltottgyumolcs.hu

+

.

Kívánom, hogy legyen áldott, szép napod!
SZERetettel: Magdi
Veszelka Magdolna
SZERetetkori tanító tanító

.

Egy táplálékkiegészítő akkor jó, ha HAT - szerintem! Szerinted???

.

.

.

Gondolj arra, amire vágysz!  gondolatok, pozitív gondolatok