Telefonra, tabletre, laptopra, wifire, távirányítóra, elosztóra védelem EGÉSZségedért

3500 Ft

HA fáradékonyságot, lehangoltságot, rossz alvást, túlsúlyt, emésztési problémát tapasztalsz, jusson eszedbe az elektroszmog. Elektromos berendezések nélkül élni nehéz lenne, de ha a közelünkben vannak, akkor rombolják az EGÉSZségünket. EZÉRT muszáj levédenünk magunkat.

Mobiltelefon, konnektor, távirányító, wifi router, elektromos hosszabbító, elosztó, légzésfigyelő bébiőr, tablet, laptop, számítógép +más elektromos eszközök gyorsan rombolják az EGÉSZséget, az agyat és a tudatot.

Ma már egy megnyugtató, letesztelt megoldást használok ennek az életveszélyes elektro-sugárzásnak a kivédésére!

Egy semiségnek kinéző, de hatásos öntapadó matricát! A leírásban olvass tovább kérlek. Köszi ♥

Tájékoztató a fizetési módokról, szállítási díjról
(Új oldalon nyílik. Kattints nyugodtan.
Ha bezárod az új oldalt, ugyanide jutsz vissza)

Kategória:

Leírás

Ha Te is SZERetnél fellélegezni és az EGÉSZségromboló elektromos sugárzásokat kizárni, ha SZERetnél tiszta tudatot, tiszta gondolkodást, akkor vidd el Te is ezt a matricát!

Amikor megismertem, nem hittem, hogy van bármilyen hatása!    …de kíváncsi voltam!

Először azt akartam bizonyítani, hogy nincs semmiféle hatása, de amikor szemtanúja és résztvevője voltam egy tesztelésnek, az elsöprő erővel tüntetett el minden kételyt belőlem!  Nem akartam hinni a szememnek!!!

Magamon is kipróbáltam! Működött! Működik!

Ezután arról akartam meggyőződni, hogy mire nyújt megoldást az elektro-sugárzások semlegesítésén kívül.  …bár önmagában az is kincset érő eredmény, ha csupán az elektromos sugárzások ellen nyújt valódi megoldást!

Ahogy elkezdtem én és családom használni, sokkal több problémára adott enyhülést, mint amit el tudtam volna képzelni!

Miben segít ez a matrica?

 • Növeli a szervezet ellenállóképességét
 • növeli az intuitív képességet
 • migrénes rendellenességeket blokkolja
 • segít a vérkeringésben
 • segít növelni a test fizikai energiáját
 • segít növelni a szexuális képességeket
 • csökkenti a rák rizikóját, a rák lehetőségét
 • az elektroszmog kiszűrése által a szervezet belső rendszerében a toxikus anyagokat kitakarítja, nem engedi elszaporodni
 • az agy intelligenciáját javítja
 • has, has környéki fájdalmakat tud csökkenti
 • segít abban, hogy a dohányzást valaki abbahagyja
 • belső égéssel működő gépeknél, elektromos rendszereknél megtakarítást hoz létre.

Hogyan kell használni?
Néhány egyszerű használati módot leírok most. Azokat, amiket szívem szerint mindenkinek ajánlanék. Neked is, ha még nem használod:

 • 1) mobiltelefonra, konnektorra, elosztóra, hosszabbítóra, számítógépre, routerre, távirányítóra, bébiőrre mindenképp javaslok 1-1 matricát ragasztani
 • 2) Az aurában tartani (zsebben, zokniban, cipőben, …stb…) mindenkinek ajánlok 1-1 matricát tartani
 • 3) Párna alatt alvás közben mindenkinek ajánlok 1-1 matricát használni
 • 4) Víz fogyasztása előtt a vizet javaslom 2 percig, vagy tovább a matricán tartani. Akár tisztított vizet, akár ásványvizet, akár csapvizet fogyaszt valaki, nagyon jó hatással lesz a víz az EGÉSZségre úgy, ha fogyasztás előtt legalább 2 percig a matricára teszi a vizet (pohárban, flakonban, kancsóban) és utána fogyasztja. Akinek nincs professzionális víztisztítója, Neki a legelőnyösebb az, ha pl. kancsóba, befőttesüvegbe kiengedi a csapvizet, alá tesz 1 matricát és azt a vizet fogyasztja. Az így kezelt víz az EGÉSZséget erősíteni fogja és nem rombolni.

További részleteket és egy ingyenes elektromos feszültség levezető módszert itt olvashatsz.

Unokád EGÉSZségvédelméről itt olvashatsz.

Mielőtt még többet mesélnék, hamarosab mutatok 2 teszt-videót erről a lenyűgöző eszközről! További részletek, videók, tapasztalatok hamarosan    Köszönöm a türelmed ♥

Ma már tudom: a telefon EGÉSZségkárosító hatása kivédhető.

Megoldás: Öntapadó matrica – egyszerűen felragasztható a telefonra és azokra az elektromos jelet kibocsátó készülékekre, amit gyakran használunk, hogy semlegesítse a számunkra előnytelen hatást.

Köztudott, hogy a telefon használata rombolja a sejtjeinket, szerveinket, testünket. Gyakran okoz meddőséget, agykárosodást és más EGÉSZség rombolást. Mégis használjuk, napjaink szerves részei ezek a tárgyak.

Van egy egyszerű eszköz, amit használok, és családom is használ. Minden telefonon, távirányítón, wifin, elosztón rajta van. Éjszaka mindenkinek a párnája alatt lapul. Amióta használjuk, mindannyiunk EGÉSZsége jjavult.

Vidd el Te is és holnapra érzed a jótékony hatást ♥