♥ Hogyan imádkozzunk? – 2. rész – minta IMA

Hogyan imádkozzunk? ♥ 2. rész

Minta IMA

Ahogyan én használom

Mit tegyél, hogy Isten minden imádat teljesítse?

Mielőtt egy konkrét imát mutatok, amit jómagam is használok, előtte kérlek, olvasd el, hogy miért épp ezt; miért épp így használom ezt az imát. …mert ha ismered a szempontokat, akkor bármikor saját szájízed szerint imádkozhatsz, bármikor fogalmazhatsz, írhatsz MAGadnak személyre szóló imát, amit naponta használsz és minden benne lesz, ami támogatja vágyaidat és nem lesz benne olyan, ami akadályozza, vagy nehezíti céljaid elérését.
Minden benne legyen az imádban, ami támogatja vágyaidat és ne legyen benne olyan, ami akadályozza, vagy nehezíti céljaid elérését.
Minden benne legyen az imádban, ami támogatja vágyaidat és ne legyen benne olyan, ami akadályozza, vagy nehezíti céljaid elérését.

Mi az IMA?

Hívjuk most imának azt, amikor Istenhez szólsz. A JÓ Istenhez.

Mi az, amit NE hívjunk imának?

Amikor nem Istenhez szólunk, hanem más Lényhez, azt ne hívjuk imának. Számtalan ember hívja imának azt is, amikor Angyalokhoz szól. Hangosan, vagy gondolatban. …és számos szülő imádkozik a gyerekének, hogy takarítsa ki végre a szobáját. A hétköznapi szóhasználattól eltérően, most csak az Istenhez való kommunikációnkat nevezzük imának. A hangos szavainkat is és a gondolatainkat is.

Mi legyen benne az IMÁBAN és milyen NE legyen?

  • Legyen benne a köszöneted, hálád kifejezése az eddigi segítségéért,
  • legyen benne a pontos megfogalmazása annak, hogy mit SZERetnél,
  • legyen benne a bizalmad, tiszteleted kifejezése
  • és legyen benne az is, hogy tudatos vagy, hogy magasabb szellemi szintről, a magasabb dimenzióból látja a életedet
  • plusz hogy kéred és elfogadod a korrekciót, ha Ő úgy tartja, hogy jobb lenne számodra korrigálni a kérésed.
Legyen benne imádban a köszöneted, hálád kifejezése,legyen benne hogy mit SZERetnél, legyen benne, hogy elfogadod a korrekciót,
Legyen benne imádban a köszöneted, hálád kifejezése,legyen benne hogy mit SZERetnél, legyen benne, hogy elfogadod a korrekciót,

Még két fontos dolog legyen benne:

Az egyik, hogy Te mit teszel ezért, hogy megvalósuljon a kérésed; az IMÁD. A másik, hogy MIÉRT kéred épp azt, amit kérsz?

Te mit tehetsz?

Amit Te teszel, az a megvalósulás 40%-át adja. Tehát: fontos, hogy fizikai szinten tegyél a vágyad megvalósulásáért valamit.

Miért lehet kérni?

Lehet kérni önzőségből, önös célokért – mások figyelmen kívül hagyásával; vagy mások megkárosításával; vagy magamutogatásból, de lehet kérni saját és mások rezgésszint emelkedéséért is. vagyis:

Kérheted egóból is, de kérheted saját és mások épüléséért is.

Kérhetsz imádban egóból is, de kérheted saját és mások épüléséért is.
Kérhetsz imádban egóból is, de kérheted saját és mások épüléséért is.

Milyen NE legyen az  IMA?

NE legyen benne olyan elvárásod, hogy Isten teljesítse imádat anélkül, hogy Te bármit is tennél érte. NE legyen automatizmus. Mit értek automatizmuson? Ne úgy mondd, mintha gép lennél; = NE legyen csupán egy szófolyam, amit gondolkodás nélkül elhadarsz; és NE járjon közben máshol a gondolatod.
Ne úgy mondd imáidat, mintha gép lennél!
Ne úgy mondd imáidat, mintha gép lennél!

Egy minta IMA a sok közül:

Gondviselő SZERetet, JÓ Isten! Köszönöm, hogy mindig segítesz nekem! Hálás vagyok azért, hogy mindig itt vagy és támogatsz engem! Most a következő célomhoz kérem a segítségedet: Azt SZERetném, ha tökéletes Testi, Lelki Szellemi EGÉSZségben élnék! Ezért a következőket teszem: Testem EGÉSZségéért figyelmesen válogatott táplálékot fogyasztok és naponta megmozgatom a testem minden izületét. Lelkem EGÉSZségéért a SZERetet kifejezésére figyelek. Minden nap legalább 1 ember számára kifejezem a SZERetetemet. Minden nap legalább 1 embernek mondok valami kedveset. Szellemem; elmém EGÉSZségéért minden nap tanulok valamit. Minden nap legalább 1 órát töltök tanulással. Olvasok, vagy hangfelvételt, vagy videófelvételt hallgatok, vagy személyesen tanulok valakitől. Kérlek, segíts EGÉSZséges életem megvalósításában. Azért SZERetnék tökéletesen EGÉSZséges lenni, mert ez MAGammal szemben kötelességem is és így érzem jól MAGam a bőrömben, családom számára így tudok a legtöbb értéket, legtöbb SZERetetet és segítséget adni; más JÓ szándékú emberek számára is EGÉSZségesen tudok a legtöbbet segíteni. Tudom, hogy Te magasabb szempontok szerint látsz, ezért kérlek, hogy korrigáld aszerint a megvalósulást, a testem sejtjeit, tudatalattimban lévő programokat, ahogyan az a legelőnyösebb. SZERetettel köszönöm és hálás vagyok a támogatásodért!
Istenem, kérlek segíts sikeres, boldog, szabad, EGÉSZséges életem megvalósításáért! Köszönöm és hálás vagyok a támogatásodért!
Istenem, kérlek segíts sikeres, boldog, szabad, EGÉSZséges életem megvalósításáért! Köszönöm és hálás vagyok a támogatásodért!

Megjegyzés:

Ez a fenti egy minta IMA. Annak mintájára írtam, ahogyan én használom ma az IMÁT. Nem pont ezt használom, de hasonlót. Ez, amit itt olvastál, egy fejlődési folyamat eredménye. A tanulmányaim alapján mindig módosítottam, fejlesztettem az imáimat. Mindig többet és többet tudtam meg az energiák működéséről, a cserékről, a gondolatokról, a kimondott szavakról, az emberről és Istenről. Ez az IMA, amit fent olvasol, a 34 éves ez irányú tanulmányaim gyermeke. Dinamikus, nem statikus. Bátran fogalmazd át saját céljaidhoz. Számomra ez a sablon működik a legjobban. Bízom benne, hogy számodra is.

NE HIDD EL, PRÓBÁLD KI!

Ebben a 2. részben egy konkrét minta IMÁT mutattam.

Ha nem olvastad az első részt, kattints ide érte légy szi Köszönöm

…és még egy fontos:

Azért tartom szívügyemnek az ÚJ ONLINE TANFOLYAMAINKAT, mert a magasabb dimenzióban; magasabb szellemi szinten élő Intelligenciák segítségével készültek. Fel tudják gyorsítani a fejlődésedet, a rezgésszint emelkedésedet. Határidős feladatunk rezgésszintünket felemelni. Egyénként is és emberiségként is fejlődnünk kell, =magasabb tudatosság-szintre =magasabb SZERetet-szintre kell fejlődnünk. Oda, ahol a SZERetetkori ember él.

ÚJ tanfolyamaink ebben a folyamatban tudnak

a segítségedre lenni.

Felgyorsítják a fejlődési-, a rezgésszint emelési folyamatot.

A tanulás önmagában már nem elég! A tanuláshoz megértés és gyakorlat szükséges. Ez sok időt vesz igénybe. Ma már nincs erre időnk.

Egyre gyorsabban változik a VILÁG!

A megszokott életmódnak vége. Ami maradt, az az ÚJ generációs gondolkodásmód ÚJ generációs SPIRITuális tanítások. . Évek óta azon munkálkodsz, hogy hogyan válj képessé életed irányítására SZERetetben, boldogságban, sikeresen. Most kezedbe veheted a tiltott gyümölcsként őrzött tudást. . ÚJ MÓDON készülhetsz fel! Tudatosan! . Tanulhatsz, előre nézhetsz, bespájzolhatsz tudást és néhány gyakorlatot a nehéz időkre. . Mások közül többen is azt mondják, hogy úgyis lesz valahogy! .

Isten mindannyiunk számára érthető módon megüzente, hogy hogyan készüljünk fel a következő, nehéz energiákkal terhelt időszakra.

.

Lediktálta az ÚJ tanfolyamokban.

.

Hasonló oldalak:

Mantrák, Mantrák jeletése, hatása, szövege, használata, Mantrák minden napra, SIKER mantra, Mantrák vidám, szórakoztató stílusban Gayatri mantra – betegségeket megszüntető univerzális ima Mantra szövegek magyarul, gyógyító mantrák Mantra szövegek, mantra szövegek magyarul, magyar mantrák, mondókák, felnőtt mondókák, Tiltott gyümölcs, EZOtéria, Pozitív gondolatok, SZERetet, EGÉSZség, Karma, Angyalok

Imákról:

Hogyan imádkozz Istenhez, hogyan NE? MIÉRT? Mit rontanak el legtöbben? Hogyan imádkozz, hogy Isten teljesítse is, amit kérsz? Itt tudsz olvasni az áprilisi tanfolyamról, melyet Teremtőnk diktált. .Mantra szövegek, mantra szövegek magyarul, magyar mantrák, mondókák, felnőtt mondókák, Tiltott gyümölcs, EZOtéria, Pozitív gondolatok, SZERetet, EGÉSZség, Karma, Angyalok Ha még nincs meg Neked az egész évre szóló üzenet, akkor itt olvashatsz róla. .Mantra szövegek, mantra szövegek magyarul, magyar mantrák, mondókák, felnőtt mondókák, Tiltott gyümölcs, EZOtéria, Pozitív gondolatok, SZERetet, EGÉSZség, Karma, Angyalok
Gyere, tarts velünk!
Sok SZERetettel várunk közösségünkbe!

Addig is legyen szép napod! SZERetettel: Magdi Rólam itt olvashatsz:  Veszelka Magdolna SZERetetkori tanító tanító

.