Azonnal alkalmazható SZERetetszint növelő tippek * Veszelka Magdolnától

3 Gyakran Ismételt Kérdés a Szellemi gyakorlatokkal kapcsolatban

Szellemi gyakorlatok egyszerűen, érthetően! Azonnal használható gyakorlati tudás!

Válasz 3 gyakran ismételt kérdésre

Olvasóim kérdeztek. Válaszoltam, amit itt olvashatsz Te is:

1.) Milyen gyakran kell végezni a gyakorlatokat?

2.) Az Angyalok hogyan segítenek?

3.) Miért szükséges Angyalokat hívni?

.

Gyakran Ismételt Kérdések és a Válaszok

.

.

1.) Milyen gyakran, milyen hosszú ideig kell végezni az 5. dimenzióba fejlesztő gyakorlatokat?

Átépítés, fejlesztés.

Gondolj úgy szellemed, tudatod fejlesztésére, mint arra, amikor otthonodat újítod fel, építed át, vagy amikor testépítőként izmaidat építed, Tested kinézetét formálod.

A Szellemi gyakorlatok elsődleges célja a gondolkodásmódod, hited fejlesztése, tágítása egy magasabb rezgésszintű zónába, de ezek automatikus következménye lesz Testi állapotod javulása is. Az alak, a külső forma változása nem mindig történik meg (akkor igen, ha erre is végzel célirányos Szellemi gyakorlatot), de az élettani állapot, a Test EGÉSZségszintje egyértelmű okozat minden esetben.

A Szellemi gyakorlatok ÁLDÁST visznek használóik életébe.

A Fizikai Test épp úgy az emberhez tartozik, mint a gondolat, az érzés, a tudat, a lélek, a szellem. Mivel szoros összefonódásban léteznek ezek az összetevőink, ezért bármelyik fejlesztése az összes többi állapotváltozását is jelenti. Minél magasabb dimenziós részünket fejlesztjük, annál nagyobb hatást tudunk gyakorolni a többi összetevőnkre is.

A fizikai test fejlesztése, a mozgás, a torna, az edzés, testépítés és a test kiváló minőségű tápanyaggal való ellátása fontos és hat a gondolkodásmódra, energikusságra, alvás minőségére, hangulatra, az önbizalomra, de önmagában ettől nem fog a tudat, a szellem, a lélek magasabb rezgésszintű élettérbe fejlődni. Az inspirációt, időt, energiát képes biztosítani a szellemi gyakorlatokhoz a test állapota, ami rendkívül fontos összetevő.

Mindezek tudatában gondold végig kérlek, hogy milyen gyakran és milyen hosszú időt fektetsz be szellemi gyakorlatokba. Minden idő busásan megtérül!

NE HIDD EL, PRÓBÁLD KI!

A rövid válasz tehát: olyan gyakran és olyan hosszú ideig célszerű végezni szellemi gyakorlatokat, amíg megtapasztalod, hogy elérted a célodat. Utána úgyis újabb céljaid lesznek, mert felismered, hogy sokkal többre vagy képes. Naponta minimum egyszer célszerű fél – egy órát befektetni MAGadba, hogy jobban tájékozódj saját fejlődési tempódról. Legalább 43 napig! Utána nem lesz kérdés számodra, hogy mikor, mennyit gyakorolj. Tudni fogod.

Vissza

.

.

2.) Az Angyalok hogyan segítenek?

Az Angyalok képességeiket a szabad akaratod tiszteletben tartása mellett tudják rendelkezésedre bocsátani. Ez azt is jelenti, hogy amit kérsz, maximum annyit tehetnek érted. Amíg nem tudod értelmezni azt, hogy 5. dimenziós élettér, amíg nincs meg az a vágyad, hogy ellentétek, feszültségek, háborúzás, elnyomás, hazugságok nélküli életet élj, addig nem tudnak felemelni az 5. dimenzióba.

A cél egyébként nem az, hogy valaki felemeljen minket magasabb rezgésszintre, hanem az, hogy mi MAGunk fel tudjunk lépni oda.

Az Angyalok abban tudnak segítségünkre lenni, hogy megmutatják: mik azok, amiken változtatnunk kell, hogy önállóan fel tudjunk lépni magasabb szintekre. Mint amikor egy járni, vagy cipőfűzőt bekötni tanuló gyerek mellett ott vagy, vigyázol rá, tanítgatod, bíztatod. Segíted őt, de neki kell elsajátítani a képességet.

Aki haragszik, rosszat kíván másoknak, sértettségből tesz „csakazértse”, „csakazértismegmutatom” dolgokat, addig még nem alkalmas arra, hogy fellépjen az 5. dimenzióba.

Ezekben tudnak segíteni az Angyalok. Ha ezt kérjük.

Segítenek megbocsátani, segítenek sérelmeinket elengedni és SZERetetre cserélni. Segítenek annak felismerésében, hogy a hazugságok bilincsbe verik az embereket. Azokat is, akik hazudnak és azokat is, akik elhiszik azt. Mindegy, hogy a médiából jön a hazugság, vagy önvédelemből, FÉLelemből hazudik valaki, mindegy, hogy a hazugság melyik oldalán áll egy ember, a hamis információ mindig alacsony szinten tartja őt.

A hazugság, sötét, nehéz, összehúz, bezár egy szintre. Nem enged tovább lépni. (Ezt az EZOterikus BIBLIA 1. könyvemben már olvashattd tőlem, részletes magarázattal.)

A hazugságoktól való megszabaduláshoz kérhetünk Angyali segítséget. Ahhoz is, hogy amit elhittünk hazugságot, kiderüljön róla az igazság és a hazugság elindítójának is tudnak segíteni az Angyalok, hogy azt, amit hazudott, hogyan változtassa igazsággá. Úgy, hogy ne le, hanem felértékelje MAGát is és a hazugság által eltakart, eltitkolt igazságot is.

Az Angyalok hihetetlen módokon tudnak segíteni.

Ha például azt kéred Tőlük, hogy mutassák meg Neked a magasabb rezgésszintre lépésed akadályait és azok megoldásában, kitisztázásában segítsenek, akkor örömmel megteszik ezt Neked.

NE HIDD EL, PRÓBÁLD KI!

Vissza

.

.

3.) Miért szükséges Angyalokat hívni?

Nem szükséges. Tiéd a döntés, hogy hívod-e őket. Angyalok nélkül is meg tudsz oldani mindent.

Miért jó mégis és miért hívok én is rendszeresen Angyali segítséget? => Azért, mert hatékonyan támogatnak, gyorsabban tudok fejlődni velük, mint nélkülük és azért, mert szórakoztató velük együtt haladni.

Szakértelmük magas szintű, egy-egy területen többet tudnak, mint ahová fejlődni akarok. Ha hívom őket, az számukra is jó, mert ők is fejlődnek közben. Azért is jó, mert az érzékelési képességeim fejlődéséhez óriási hozzájárulást adnak.

Tény, hogy mindazt, amit az Angyaloktól kérek, mindazt Isteni Énemtől is kérhetem, mégis SZERetem az Angyalokkal való közös munkát, mert egyéni szinten is jó érzést okoz számomra, a nagy egész szempontjából pedig így több támogatást adok az Isteni RENDhez, többet teszek ezzel az Isteni szándék szerinti életminőség létrehozásához.

Vissza


A jövő képlékeny!

Végtelen jövőlehetőség létezik! Mi alakítjuk az utunkat tetteinkkel, szavainkkal, gondolatainkkal.
Mivel bármikor változtathatunk tetteinken, szavainkon, gondolatainkon, ezért a jövő lehet más, mint ami most látszik. Minden jövőkép csak 1 lehetőség a sok közül.

A TE saját egyéni jövőd a TE saját gondolataidon múlik. Gondolataidon és szándékaidon. A SZERetetszinteden, tudatosságszinteden, érzéseiden.

Ismerek olyan embert, aki a saját házastársának még gondolatban sem hajlandó azt mondani, hogy „SZERetlek!”. Szüleinek sem, gyerekeinek sem. Nos, az ilyen ember FÉLelmei, SZERetetszintje, elengedési képessége az, ami pillanatnyilag bilincsben tartja egy alacsony, sötét zónában. DE EZ NEM SZÁMÍT! Az számít csak, hogy meg akar-e szabadulni bilincseitől? Mert egyetlen pillanat alatt változtathat! Akár Isteni Énjétől, akár egy Isteni Tudatmezőben lévő Angyaltól kérhet ehhez segítséget! Ha kéri, meg fogja kapni. Csupán ki kell fejeznie ezt a szándékát. MERT mindig saját MAGának kérheti ezt az ember. Aki kér, ő kap.

.

TE hogyan készülsz a SZERetetkorra?

(Aranykornak, dimenzióváltásnak is nevezhetjük.)

Tudatosan készülsz? Tudom, hogy igen.

Van, aki csak hagyja, hogy sodorja az élet. Ez sem gond, ha valaki nyitott az ÚJ nézőpontokra, a SZERetetre, az örömre. A környezetünkből is, Isteni Énünktől is, Szellemlényektől, de még a bolygóktól is a Naptól is folyamatosan áramlik felénk a tudás.

Bölcs dolog ezt emberi értelemmel felfogni, értelmezni, használni. Ezen dolgozom, ezért készítem az írásaimat, könyveimet, tanfolyamaimat. Ha emberi szavakra lefordított információt, egyszerű, érthető, azonnal használható gyakorlati tudást SZERetnél, akkor jó helyen jársz!

Folyt. köv….


Konkrét, egyszerű gyakorlatok, érthető, precíz leírások. Ezeket a gyakorlatokat nem más embertől tanultam, nem másoktól hallottam, nem olvastam, bár napi több órában tanulok, képzem MAGam. Ezeket saját Isteni Énemtől, magasabb dimenziós önvalómtól kaptam, kipróbáltam, használtam, családom használta, finomítottam, fejlesztettem, teszteltem.

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelés

Működnek. Nekem is, családomnak is. Tíz évestől a 88 évesig mindenkinek. Hitetlennek, hívőnek, szkeptikusnak, ellenállónak, elfogadónak, szorgalmasnak, lustának, félelemmel teltnek, bátornak, vakmerőnek, nemtörődömnek egyaránt.

Meglepően gyorsan segítenek hagyományos testi tüneteken is. Több tucatszor bizonyítottak már ezek a gyakorlatok! Kezdőknek is és profi szellemi önfejlesztőknek is szívből ajánlom. Máshol nem találsz ilyet! Ma még nem.

Amit tudnunk kell, hogy

az Aranykorhoz saját MAGunk 5. dimenziós szintre fejlesztése a nulladik lépés.

Az egyik legkedveltebb megoldásom ehhez a VALÓDI, 7 napos, rezgésszintemelő MINI e-mail tanfolyam, amiről itt olvashatsz.

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelés

Hogyan tudsz a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba jutni?

Tudatosságszint fejlesztéssel =rezgésszint emeléssel =SZERetetszint növeléssel. ÚJ nézőpontok kifejlesztésével. A küszködős, ellentétek között ingázó, feszült működést szükséges felemelni egy belső békéből működő, SZERetetteli, tudatos működésre.

Miért szükséges ez? => Akkor szükséges, ha a mostani félelemmel telt, aggódós, stresszes, egymásnak feszülő, ellentétekkel teli világból fel akarsz emelkedni egy békés, SZERetetteli, örömteli, szabad, BOLDOG világba. Ezt hívjuk 5. dimenziónak, és/vagy Aranykornak és/vagy SZEREtetkornak.

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelés

Fogadd el, hogy IGAZÁN SZÉP, JÓ, BOLDOG, SZABAD jövőd lesz! Minden gondolatoddal! Engedd meg MAGadnak és teremtsd meg! Teremtsük meg együtt! MERT nem fog sült galambként a szánkba repülni. Sajnos. …de ha közösen munkálkodunk ezen, akkor meg tudjuk valósítani!

NE HIDD EL, PRÓBÁLD KI!

Amit még fontos tudnod: Minél többen teremtünk SZERetetteli, magasabb dimenziós világot MAGunkban, annál könnyebben érjük azt el ezt EMBERISÉG szinten is.
A közösség ereje összeadódik, megsokszorozódik, de az is igaz, hogy mindenki csak saját MAGa tud felfelé lépkedni a saját dimenzió-lépcsőin.

Békés, kiegyensúlyozott, jóllakott,
örömteli, szabad, tudatos,
de SZERelmes és boldog sem lehet helyetted más,

épp így

a TE dimenzióváltásodat sem tudja megtenni helyetted senki!

Se ember, se Isten, se UFÓK, se Jézus, se Angyalok, se más Intelligenciák!

Ez a TE saját BELSŐ MUNKÁD.

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelés

Ezt a belső munkát kívánom
egyszerűvé, érthetővé tenni és
a leginkább időkímélővé.

…bár ha egyszer beleérzel a gyakorlatok valódi hatásába, akkor az egyik legfelemelőbb időtöltéseddé válik! Könnyű, felemelő, megnyugtató, SZERetetteli, szabad, bizsergető élmény!

Valódi, lélekemelő, gyönyörű szellemi élvezet! NE HIDD EL, PRÓBÁLD KI!

ÍGY tudunk együtt érdemi változást létrehozni bolygónkon a BOLDOG, SZERetetteli, szabad, egyre tudatosabb, fejlődő, testi és szellemi mámorba vezető élet felé! A magasabb rezgésszintű bolygó és 5. dimenziós emberiség felé!

KÖSZÖNÖM NEKED!!!

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelés

Hogyan készülhetsz a legegyszerűbb, természetes módon a magasabb rezgésszintű élettérbe?

Pl. így:

Gondolj többet vágyaidra, kevesebbet a haragodra.

Ábrándozz többet boldogságodról, nézz kevesebb lehúzó hírt.

Ismerd el, dicsérd meg MAGad minél gyakrabban, büntesd kevesebbet MAGad.

Másokban azt keresd, amit SZERetsz, tisztelsz bennük, hagyd figyelmen kívül a hibáikat.

Ha csupán ennyit teszel, máris emelkedik rezgésszinted =máris haladsz az 5. dimenzió felé. Könnyebben tudsz alkalmazkodni a leendő új légkörhöz.

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelésHa komolyabb felkészülésbe vágnál bele, akkor ezt a sorrendet ajánlom:

EZOterikus BIBLIA – 1. könyv

Karma és Reinkarnáció könyv

Valódi, 7 napos Rezgésszintemelő MINI tanfolyam e-mailben

Misztikus – Mágikus Rezgésszintemelő tanfolyam

Van még a Csakraterápia tanfolyam, amit mindegyik szinthez ajánlok.

Gondolj arra, amire vágysz!  gondolatok, pozitív gondolatok

További részleteket hírleveleimben találsz.

Te még nem kapod?
Kérd itt INGYENESEN  SZERetetszint növelő hírleveleimet
Isteni 5. dimenziós rezgésszintedért, boldog, békés életedért:
A SZERetet tanítása- Rezgésszintemelés az 5. dimenzió felé! - tiltottgyumolcs.hu

+

.

Kívánom, hogy legyen áldott, szép napod!
SZERetettel: Magdi
Veszelka Magdolna
SZERetetkori tanító tanító

.

Egy táplálékkiegészítő akkor jó, ha HAT - szerintem! Szerinted???

.

.

.

Gondolj arra, amire vágysz!  gondolatok, pozitív gondolatok