Azonnal alkalmazható SZERetetszint növelő tippek * Veszelka Magdolnától

[Film] Avatar: sötét szándékból a világos, SZERetetteli élettérbe való átmenet

Átmenet a sötétség, gonoszság, pusztítás gondolkodásmódjából a világos, természetes, SZERetetteli élettérbe: Avatar

16 éven aluliak számára nem ajánlott
amerikai-angol kalandfilm,
166 perc, 2009

Az Avatar című, 3 órás mozifilm segíteni tud NEKED SPIRITuális utadon abban, hogy lásd a régi, sötét rendszerek kapálózását, kíméletlenségét, törvényszerű pusztulását és lásd azt a minőségű társadalmat és bolygót, ami a valódi, Isteni SZEReteten alapul. A természettel való együttműködés, a kölcsönös tisztelet ember és bolygó között csodaszép élet lehetőségét biztosítja.

Javaslom, hogy egy kiváló kép- és hang-minőségű változatban is nézd meg, mert felemelő élmény! Ha vetítik még mozikban, akkor mindenképp javaslom, hogy válaszd azt is.

Bámulatos!

Az Avatar [KalandFILM] a sötét, gonosz szándékból a világos, IGAZ tudás SZERetetteli életterébe való átlépést mutatja be, ami rémísztően zajos, zűrzavaros folyamat. Hitvány, becstelen emberek próbálják lehetetlenné tenni az IGAZSÁG, a SZERetet győzelmét. Sikertelenül.

Fájdalmakat, szörnyűségeket okozni bőségesen tudnak pokoli hazugságaikkal, megtévesztenek jó szándékú tömegeket, mélységes szenvedéseket, rengeteg halált okoznak, de az Isteni REND végső diadalát nem tudják feltartóztatni.

Épp úgy, mint jelen Emberi életünkben.

Ide kattintva megnézheted az Avatar mozi előzetesét >>>


Ebben az Avatar című filmben az emberi faj egyik olyan jellemzőjét látjuk, amiből sürgősen ki kell lépnünk egy magasabb szintre. Mindannyian tehetünk ezért. Egyenként is és együtt is.

Ha valaki még azt gondolja, hogy Ő, mint egyén nem tud tenni ezért, ha úgy gondolja, hogy hiába JÓ Ő, hiába van Benne SZERetet, azzal nem tud elérni semmit,

akkor azt kérem, hogy egy kicsit olvass tovább.


Az egész világ fraktálként működik. Az emberiség is. Konyhanyelven azt jelenti a fraktál, hogy a nagy egész hasonló, mint a pici részek. Az alkotórészek hasonlók egymáshoz, minden nagyobb egység is hasonló az őt alkotó részecskékhez, és a nagyobb egységek, amikből felépül a nagy egész, azok is hasonlók egymáshoz. Nagyon hasonlók. Hasonló a szerkezetük, a működésük, a kinézetük, a tudásuk.

vagyis:
Ha egyetlen pici alkotórészt megváltoztatsz, akkor az a változás, annak a változásnak az információja késedelem nélkül,

azonnal eljut minden egyes alkotórészhez is és a nagy egészhez is!

Ezért,

ha Te saját magadban létrehozol egy változást, például elkezded szeretni, tisztelni, értékelni MAGad, akkor az azonnal mindenhová eljut.

Minden egyes emberhez is és az egész emberiséghez is megérkezik egyetlen pillantás alatt. A kollektív tudatba is bekerül! Mindenhol azonnal megjelenik, az egész fraktálban =az emberiség minden tagjában, minden gondolatmezőben. Azonnal ott van az önSZERetet, az önértékelés minden emberben!

NE HIDD EL, PRÓBÁLD KI!

(Ha a youtube keresőbe beírod, hogy fraktál animáció, akkor megnézheted, mit is jelent.)

Avatar - film az emberi faj egyik javítandó jellemzőjéről - Tiltott gyümölcs
Avatar + film az emberi faj egyik javítandó jellemzőjéről + Tiltott gyümölcs

Ahhoz, hogy eljussunk
az Isteni 5. dimenzióba és magasabb tudatszintekre, az Aranykorba

és tartósan ott is tudjunk maradni, természetesen, erőlködés nélkül, ahhoz először 2 lényeges pillért kell MAGunkban kiépíteni.

Az egyik, hogy szokásunkká váljon az Isteni 5. dimenziós rezgésszint, =Aranykori SZERetetszint, ezen a szinten való viselkedés, gondolkodás, cselekvés, érzelem, a másik pedig, hogy az alacsonyabb dimenziós tapasztalatainkat összegyűjtsük, tudatosítsuk, és stabil lépcsőt építsünk belőle, hogy ne zuhanhassunk vissza a szakadékba.

Ezért készültek és készülnek tanfolyamaim, hogy ezt az első 2 pillért könnyen kiépíthesd MAGadban.

Az egyik legkedveltebbről itt olvashatsz,

a másik kedvencről, az ÚJ GENERÁCIÓS Angyalkommunikáció REND SZERről itt. >>>


Amit még fontos tudnod: Minél többen teremtünk SZERetetteli, magasabb dimenziós világot MAGunkban, annál könnyebben érjük azt el. A közösség ereje így összeadódik, megsokszorozódik, de mindenki csak saját MAGa tud felfelé lépkedni a saját dimenzió-lépcsőin.

Épp úgy, ahogyan SZERelmes sem lehet helyetted más, a TE dimenzióváltásodat sem tudja megtenni helyetted senki. Se ember, se Isten, se UFÓK, se Jézus, se Angyalok, se más Intelligenciák!

Ez a TE saját BELSŐ MUNKÁD!

Ha eddig eljutottál az olvasásban, akkor fogadd nagyrabecsülésem! Köszönöm Neked, hogy együtt gondolkodunk! 🙂

ÍGY tudunk együtt érdemi változást létrehozni bolygónkon a BOLDOG, SZERetetteli élet felé! A magasabb rezgésszintű bolygó és emberiség felé!

KÖSZÖNÖM NEKED!!!

.

*

További részleteket hírleveleimben találsz.

Te még nem kapod?
Kérd itt INGYENESEN  SZERetetszint növelő hírleveleimet
Isteni 5. dimenziós rezgésszintedért, boldog, békés életedért:A SZERetet tanítása- Rezgésszintemelés az 5. dimenzió felé! - tiltottgyumolcs.hu

.

Kívánom, hogy legyen áldott, szép napod!
SZERetettel: Magdi
Veszelka Magdolna
SZERetetkori tanító tanító

.

Egy táplálékkiegészítő akkor jó, ha HAT - szerintem! Szerinted???
Egy táplálékkiegészítő akkor jó, ha HAT – szerintem! Szerinted???

.

*

.