Azonnal alkalmazható SZERetetszint növelő tippek * Veszelka Magdolnától

Privát levél Tündétől, aki hozzájárult, hogy megmutassam Neked is. Hálás vagyok érte!

Tündétől kaptam ezt a levelet, ami bearanyozta a napomat! Igazán felemelő érzés volt olvasni és még most is mosolyt csal a szívembe.

Ezúton is köszönöm Tünde, hogy megírtad a gondolataidat, érzéseidet és köszönöm hozzájárulásodat, hogy mások is olvashassák. Nagyon sokat jelent nekem! Nagyon örülök, hogy értéket tudok adni!

A levél:

Drága Magdolna!

Hálás Szívvel Köszönöm Neked ezt a videót, hogy megosztottad velem.
Fantasztikus volt, annyira megható és felemelő érzés volt hallgatni, látni, mennyi csodálatos, és jó ember van a Világon, és el sem tudom képzelni, felfogni sem, hogy hogy lehet ezt hogy többen másképp gondolják?

Milyen önös érdek vezérli őket és hogy nem látják mi hová vezet?
Hiszen csak elkezdeni kell, egy apró szívesség és az ember szíve megtelik valami hihetetlen erővel és úgy érzi ezt folytatni kell, mert áramlik, beragyogja a világot már azzal hogy valakit maga elé enged az ajtóban, hogy ad pár ftot egy hajléktalannak vagy segít egy szegény családot azzal hogy odaadja azokat a dolgokat, amelyeket ő maga már nem használ, ruhákat, bármit csak adni, jobbá tenni a világot.

Jót tenni, jót cselekedni, jóra tanítani, adni, szeretni, segíteni, gondoskodni, segíteni bárkinek bármilyen helyzetben, akár apró tettekkel, egy mosollyal, ennél nincs is felemelőbb érzés.

Ezt éreztem a videó nézése alatt, átjött milyen csupaszív emberek vannak, és ilyen világban kellene élnünk, mert ez emel fel, ez visz tovább, nem a rombolás, a másik kihasználása, a szívemig hatolt ez a videó, és Te is ezt teszed, egy jobb világba vezeted az embereket és a többi már csak rajtuk múlik, mit szeretnének!

Nagyszerű ember vagy!

Legyen áldott szép minden napod. Nagy Szeretettel Ölellek!

Tisztelettel: Tünde

ui: és minden mást is köszönök, hálás Szívvel!

Ez volt az a videó, ami után megírta Tünde ezt a levelet >>>

Ha még nem láttad, sok SZERetettel ajánlom!


Hozzuk a vágyott jövőt a JELENBE!!!

Ahhoz, hogy eljussunk
az Isteni 5. dimenzióba =Aranykorba,

ahol nincs háború, nincs ellentét az emberek között, nincs önös érdek, ahol SZERetet van, öröm, siker, béke, szabadság, és tartósan ott is tudjunk maradni, természetesen, erőlködés nélkül, ahhoz először 2 lényeges pillért kell MAGunkban kiépíteni.

Az egyik teendő ehhez, hogy szokásunkká váljon az Isteni 5. dimenziós rezgésszint, =Aranykori SZERetetszint, ezen a szinten való viselkedés, gondolkodás, cselekvés, érzelem, a másik pedig, hogy az alacsonyabb dimenziós tapasztalatainkat összegyűjtsük, tudatosítsuk, és stabil lépcsőt építsünk belőle, hogy ne zuhanhassunk vissza a szakadékba.

Ezért készültek és készülnek tanfolyamaim, hogy ezt az első 2 pillért könnyen kiépíthesd MAGadban.

Tudom, hogy komoly fejtörést okoz okosan kiválasztani, hogy milyen módon növeled tudatosságodat és mit hagyj ki! Tudom, hogy az időd túlságosan értékes!
Biztos vagyok abban, hogy az ÚJ GENERÁCIÓS Angyaltanfolyam 1. segít az idődet bölcsen befektetni és
elégedett leszel MAGaddal, ha ezen a módon fejleszted MAGad! Itt olvashatsz róla >>>

Ha további részletek is érdekelnek, itt írtam még plusz információt >>>

.

Egy másik kedvencről itt olvashatsz,

Amit még fontos tudnod: Minél többen teremtünk SZERetetteli, magasabb dimenziós világot MAGunkban, annál könnyebben érjük azt el. A közösség ereje így összeadódik, megsokszorozódik, de mindenki csak saját MAGa tud felfelé lépkedni a saját dimenzió-lépcsőin.

Épp úgy, ahogyan SZERelmes sem lehet helyetted más, a TE dimenzióváltásodat sem tudja megtenni helyetted senki. Se ember, se Isten, se UFÓK, se Jézus, se Angyalok, se más Intelligenciák!

Ez a TE saját BELSŐ MUNKÁD!

Hálás vagyok Neked, hogy eddig eljutottál az olvasásban! Köszönöm, hogy együtt gondolkodunk! 🙂

ÍGY tudunk együtt érdemi változást létrehozni bolygónkon a BOLDOG, SZERetetteli élet felé! A magasabb rezgésszintű bolygó és emberiség felé!

KÖSZÖNÖM NEKED!!!

.

*

További részleteket hírleveleimben találsz.

Te még nem kapod?
Kérd itt INGYENESEN  SZERetetszint növelő hírleveleimet
Isteni 5. dimenziós rezgésszintedért, boldog, békés életedért:A SZERetet tanítása- Rezgésszintemelés az 5. dimenzió felé! - tiltottgyumolcs.hu

.

Kívánom, hogy legyen áldott, szép napod!
SZERetettel: Magdi
Veszelka Magdolna
SZERetetkori tanító tanító

.

Egy táplálékkiegészítő akkor jó, ha HAT - szerintem! Szerinted???
Egy táplálékkiegészítő akkor jó, ha HAT – szerintem! Szerinted???

.

*

.