Azonnal alkalmazható SZERetetszint növelő tippek * Veszelka Magdolnától

Órabér, vagy teljesítménybér? Mikor lesz már végre ITT az Aranykor?

Mikor lesz ITT az Aranykor? Rengeteg ember teszi fel ezt a kérdést. Vajon mit gondolnak/gondolunk, amikor ezen gondolkozunk? Kitől várjuk a választ, amikor a „MIKOR?” kérdésre akarunk minden áron választ kapni? Tudjuk, hogy a létezés egy élő RENDSZER! Lüktet, változik, ÉL!!! Tehát valaki élteti! A „MIKOR?” kérdésre adott válasz az élő RENDSZERt működtető intelligencián múlik! No és: KI EZ az intelligencia? Ennek megválaszolása közelebb visz a válaszhoz!

Szellemi gyakorlatok egyszerűen, érthetően! Azonnal használható gyakorlati tudás!

A létezés nem statikus! Dinamikus! Intelligens! Tudatos! Megtervezett.

A létezés nem egyetlen intelligencia, hanem egy közösség! ÉL! Teremt, alkot! Folyton munkálkodik! Tervező is és végrehajtó is egyben! Érzékel és reagál. Érzékel, átalakít, válaszol. Fejlődik.

Ez az élő RENDSZER, az Univerzum: intelligenciák közössége! Tehát ez az intelligenciákból álló közösség élteti a VILÁGOT!

A „MIKOR jön el ide az Aranykor?” kérdésre adott válasz az élő RENDSZERt működtető intelligencián, az intelligenciák közösségén múlik!

Tudom, hogy TE IS tudod, hogy KI EZ az intelligencia, ki ez a közösség! Ugye tudatosítod is, észben tartod minden tevékenységed közben, hogy TE IS ennek a közösségnek a tagja vagy! Épp olyan része, mint egy fogaskerék az autóban, vagy mint a vérrendszered a Testedben, vagy a tüdőd, vagy a kijelződ a telefonodon.

Igaz, hogy „csak” egy része, „csak” egy tagja vagy, TE IS és én is a nagy RENDSZERnek, a közösségnek, de RAJTAD IS múlik a válasz! TE is tehetsz érte! TE IS teszel érte – vagy ellene minden pillanatban! …és én is és minden másik Ember is!

A legfontosabb ebből azt tudatosítanod MINDEN PILLANATBAN,
hogy nagyon nagy mértékben múlik a TE cselekedeteiden, szavaidon, gondolataidon, hogy mikor jön el az Aranykor!!!

Képzelj csak el egy játékot, amikor …

…de várj, várj! Előtte még

képzeld csak el, hogy a véred, azaz néhány sejt a véredben hol előre, hol hátra áramlik az ereidben. …vagy a telefonod kijelzője időnként működik, időnként hollófekete. …vagy az autódban az egyik fogaskerék sztrájkolna és azt mondja: mostantól nem működök!

Állj meg egy pillanatra és csak gondold végig, hogy mit okozna egyetlen pici összetevő hibája az egész rendszerben…

…..

…és most képzelj el egy játékot, amikor gyerekeknek kell elhúzniuk egy hatalmas, játékokkal megpakolt szekeret egy domb tetejére. Mindegyik gyerek hozzáfér, mindenki megfoghatja elején, oldalán, hátulján, ahol kedve van. ….és elindul a szekér. Felfelé.

Vannak, akik húzzák a cél felé, a megtervezett, megbeszélt domb tetejére a játékokat a szekérben.

…és vannak, akik piszkálják azokat, akik teszik a dolgukat és mozgatják az egész rendszert a kitűzött cél felé.
…és vannak, akik visszatartják, visszafelé húzzák-tolják a szekeret. Ők nem akarják, hogy a szekér feljusson a domb tetejére.
…és vannak, akik nem értik, nem tudják, hogy mi ez az egész, csak hallottak valamit, valahol, valakitől, valamikor, hogy eljön majd az Aranykor és egyre csak ezt kérdezgetik: MIKOR???

Még méltatlankodnak is, hogy

„Azt ígértétek, hogy x. dátumra már itt lesz az Aranykor!
Hol van? Nem látom! Miért hazudoztok?”

…és másokat hibáztatnak, másokra hárítják a felelősséget, az okot, miközben saját MAGuknak kellene picit fejleszteni a tudásukat és rögtön megértenék, hogy ha csak egy picit is besegítenének, máris közelebb kerülnénk a célunkhoz.

.

Amikor azt a kérdést tesszük fel (én is feltettem rendszeresen – ne hidd, hogy én nem), hogy

MIKOR jön el az ideje az Aranykornak,
akkor úgy tekintünk az Univerzumra, mint egy előre meghatározott, kőbe vésett, tehetetlen létesítményre.

Ez alkalmazotti gondolkodásmód. Persze, nem minden alkalmazott hozzáállása ilyen. Az olyan alkalmazottak gondolkodnak így, akiknek az számít, hogy vége legyen a munkaidőnek, az nem érdekli őket, hogy a munkaidő alatt mit tesznek és mit nem. Így is, úgy is megkapják a fizetésüket, így is, úgy is szörnyen érzik MAGukat egész nap, csak legyen végre péntek délután, a hétfő pedig sose jöjjön el.

Nos, aki így gondolkodik, Ő azt gondolja, hogy az óramutató haladásáért kapja a fizetését. Ezt hívom alkalmazotti gondolkodásmódnak. Amikor valaki elvárja a fizetést, attól függetlenül, hogy hozott-e létre értéket, vagy nem.

Aki teljesítménybérért dolgozik, aki az elvégzett munka, az előállított érték alapján kapja a bérét, az Ő hozzáállása más. Ő kész munkaidő után is dolgozni, ha valamivel nem készült el, ha pedig korábban elkészült a feladatával, mint a munkaidő vége, annak mindenki örül, mindenki jól jár: a vevő, a főnök, a beosztott, a vállalkozó, …

Ne hidd, hogy én nem voltam várakozó álláspontokon. Ne hidd, hogy nem kutattam én is a válaszokat a Csillagokban, a jövőlátóknál, a jóskártyákban, rúnákban, …

Én is vártam időpontokra, miközben biztosan tudtam, hogy rajtunk, EMBEREKEN múlik. Rajtam is. …és tettem is, teszem is a dolgom, tolom a szekeret a közös célunk felé. Mégis jó lenne valamilyen időpontot ismerni.

Nem gond, ha TE IS időpontra vársz,
ami fontos, az az, hogy
közben teszed-e a dolgod, Te is tolod-e a szekeret a célunk felé.

Biztos vagyok benne, hogy ez a szándékod és abban is biztos vagyok, hogy mindent megteszel, amit csak tudsz. Ha tudnád, hogy mivel lehet még többet tenni a szekér haladásáért, akkor még többet tennél.

Ezért készítem a gyakorlatokat, tanfolyamokat.

Ezért készítettem az ÚJ Angyaltanfolyamot is, hogy még több eszközöd legyen, hogy ha akarsz, még többet tehess a célunkért!

Itt találsz részleteket róla >>>

Itt meg tudod rendelni >>>

Most még igen jutányos a tandíj!

Ötletek, konkrét, precíz leírások

Leírtam a tanfolyamban több ötletet, hogy emlékeztethesd rá MAGad és megtehhes mindent, amit csak jónak tartasz! Azért, mert nem az időtől függ, nem az óramutató járása határozza meg, hogy mikor jön el az Aranykor! Az Aranykort teljesítménybérben építjük! Te is, én is! Főként MAGunkban. Testünkben, Lelkünkben, Szellemünkben, Tudatunkban!

Minél jobb állapotba hozzuk MAGunkat, minél magasabb EGÉSZségszintre fejlesztjük Testünket, érzéseinket, gondolatainkat, minél több bizakodó, pozitív gondolatunk van, annál előbb érkezik meg =annál korábban épül fel az Aranykor!

NE HIDD EL, PRÓBÁLD KI!

Pontosított kérdés

A helyes kérdés tehát nem a „MIKOR?”, hanem az, hogy
Mit tehetek én, hogy hamarabb elkészüljön az Aranykor?

Hogyan tudok én is téglákat beépíteni az Aranykori világunk falába? Hogyan tudok segíteni másoknak a megértésben, hogy pontosan tudják, mivel viszik előre az Aranykori építkezést és mivel hátráltatják? Hogyan tudok családommal, barátaimmal a lehető legnagyobb mértékű hozzájárulást tenni az Aranykor elkészülésébe?

Az Aranykor világának téglái
SZERetetből készülnek

Megértésből. Jóságból. Megbocsátásból. Tudásból. Örömből. Önfejlesztésből. Pozitív gondolatokból. Békéből. Szabadságból. Testünk EGÉSZségszintjének növeléséből. Érzéseink magasabb szintre emeléséből. Kedvességből. Elismerésből. ÖnSZERetetből. Önértékelésből. Önismeretből. Önbecsülésből. Önbizalomból.

Ezeknek a felépítését, ezeknek a tégláknak az elkészítését is
támogatják az Angyalok, ha megkéred Őket. Nem is kicsit!!! >>>

…és az ingyenes gyakorlatokkal is, amit tőlem kapsz,
óriási hozzájárulást adsz mindannyiunk közös céljához:

a SZERetetteli +békés +szabad +tudatos +örömteli +Isteni szándék szerinti EGÉSZségszintű +folyamatosan fejlődő csodás világunkhoz, az örökléthez!


Az Aranykorhoz saját MAGunk 5. dimenziós szintre fejlesztése a nulladik lépés.

Az egyik legkedveltebb megoldásom ehhez, az Angyaltanfolyam mellett,
a VALÓDI, 7 napos, rezgésszintemelő MINI e-mail tanfolyam, amiről itt olvashatsz.

Konkrét, egyszerű gyakorlatok, érthető, precíz leírások.

Ezeket a gyakorlatokat nem más embertől tanultam, nem másoktól hallottam, nem olvastam,
bár napi több órában tanulok, képzem MAGam, gyakorlatban alkalmazom azonnal, amit tanulok.

A tanfolyamaimat, gyakorlataimat saját Isteni Énemtől, magasabb dimenziós önvalómtól kaptam, kipróbáltam, használtam, családom használta, finomítottam, fejlesztettem és ezután készítettem el Neked érthető leírásokkal, egyszerűen használható módon. Ezt láthatod, olvashatod tőlem. Ezek a jéghegy csúcsai, a jéghegy nagyobbik része a háttérmunkám.

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelés

A gyakorlatok működnek. Nekem is, családomnak is. Tíz évestől a 88 évesig mindenkinek.
Hitetlennek, hívőnek, szkeptikusnak, ellenállónak, elfogadónak, szorgalmasnak, lustának, félelemmel teltnek, bátornak, vakmerőnek, nemtörődömnek egyaránt.

Meglepően gyorsan segítenek hagyományos testi tüneteken is.
Több tucatszor bizonyítottak már ezek a gyakorlatok!

Kezdőknek is és profi szellemi önfejlesztőknek is szívből ajánlom.
Máshol nem találsz ilyet! Ma még nem.

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelés

Hogyan tudsz
a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba jutni?

Tudatosságszint fejlesztéssel =rezgésszint emeléssel =SZERetetszint növeléssel. ÚJ nézőpontok kifejlesztésével. A küszködős, ellentétek között ingázó, feszült működést szükséges felemelni egy belső békéből működő, SZERetetteli, tudatos működésre.

Miért szükséges ez? => Akkor szükséges, ha a mostani félelemmel telt, aggódós, stresszes, egymásnak feszülő, ellentétekkel teli világból fel akarsz emelkedni egy békés, SZERetetteli, örömteli, szabad, BOLDOG világba. Ezt hívjuk 5. dimenziónak, és/vagy Aranykornak és/vagy SZEREtetkornak.

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelés

Fogadd el, hogy IGAZÁN SZÉP, JÓ, BOLDOG, SZABAD jövőd lesz! Minden gondolatoddal! Engedd meg MAGadnak és teremtsd meg! Teremtsük meg együtt! MERT nem fog sült galambként a szánkba repülni. Sajnos. …de ha közösen munkálkodunk ezen, akkor meg tudjuk valósítani!

NE HIDD EL, PRÓBÁLD KI!

Amit még fontos tudnod: Minél többen teremtünk SZERetetteli, magasabb dimenziós világot MAGunkban, annál könnyebben érjük azt el ezt EMBERISÉG szinten is.
A közösség ereje összeadódik, megsokszorozódik, de az is igaz, hogy mindenki csak saját MAGa tud felfelé lépkedni a saját dimenzió-lépcsőin.

Békés, kiegyensúlyozott, jóllakott,
örömteli, szabad, tudatos,
de SZERelmes és boldog sem lehet helyetted más,

épp így

a TE dimenzióváltásodat sem tudja megtenni helyetted senki!

Se ember, se Isten, se UFÓK, se Jézus, se Angyalok, se más Intelligenciák!

Ez a TE saját BELSŐ MUNKÁD.

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelés

Ezt a belső munkát kívánom
egyszerűvé, érthetővé tenni és
a leginkább időkímélővé.

…bár ha egyszer beleérzel a gyakorlatok valódi hatásába, akkor az egyik legfelemelőbb időtöltéseddé válik! Könnyű, felemelő, megnyugtató, SZERetetteli, szabad, bizsergető élmény!

Valódi, lélekemelő, gyönyörű szellemi élvezet! NE HIDD EL, PRÓBÁLD KI!

ÍGY tudunk együtt érdemi változást létrehozni bolygónkon a BOLDOG, SZERetetteli, szabad, egyre tudatosabb, fejlődő, testi és szellemi mámorba vezető élet felé! A magasabb rezgésszintű bolygó és 5. dimenziós emberiség felé!

KÖSZÖNÖM NEKED!!!

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelés

Hogyan készülhetsz a legegyszerűbb, természetes módon a magasabb rezgésszintű élettérbe?

Pl. így:

Gondolj többet vágyaidra, kevesebbet a haragodra.

Ábrándozz többet boldogságodról, nézz kevesebb lehúzó hírt.

Ismerd el, dicsérd meg MAGad minél gyakrabban, büntesd kevesebbet MAGad.

Másokban azt keresd, amit SZERetsz, tisztelsz bennük, hagyd figyelmen kívül a hibáikat.

Ha csupán ennyit teszel, máris emelkedik rezgésszinted =máris haladsz az 5. dimenzió felé. Könnyebben tudsz alkalmazkodni a leendő új légkörhöz.

boldogulás, boldogság, szabadság, egészség, öröm, rezgésszintemelés - Tiltott gyümölcs, Pozitív gondolatok, SZERetet, Aranykor, 5. dimenzió, rezgésszint emelésHa komolyabb felkészülésbe vágnál bele, akkor ezt a sorrendet ajánlom:

EZOterikus BIBLIA – 1. könyv

Karma és Reinkarnáció könyv

Valódi, 7 napos Rezgésszintemelő MINI tanfolyam e-mailben

Misztikus – Mágikus Rezgésszintemelő tanfolyam

Van még a Csakraterápia tanfolyam, amit mindegyik szinthez ajánlok.

Gondolj arra, amire vágysz!  gondolatok, pozitív gondolatok

További részleteket hírleveleimben találsz.

Te még nem kapod?
Kérd itt INGYENESEN  SZERetetszint növelő hírleveleimet
Isteni 5. dimenziós rezgésszintedért, boldog, békés életedért:
A SZERetet tanítása- Rezgésszintemelés az 5. dimenzió felé! - tiltottgyumolcs.hu

+

.

Kívánom, hogy legyen áldott, szép napod!
SZERetettel: Magdi
Veszelka Magdolna
SZERetetkori tanító tanító

.

Egy táplálékkiegészítő akkor jó, ha HAT - szerintem! Szerinted???

.

.

.

Gondolj arra, amire vágysz!  gondolatok, pozitív gondolatok